Pirmasis “Artimiems” gimtadienis!

Galime pasidžiaugti savimi, bet šiandien ypatingai norime pasidžiaugti žmonėmis, kurie mus supa – ačiū, kad kreipiatės, ieškot, klausiat, neužsisklendžiat ir ieškote pagalbos sau ar savo artimajam išgyvenančiam netektį dėl savižudybės.

14222225_1764699243796053_3801133869570235335_n

Džiaugiamės, kad per metus laiko, mums pavyko suburti bendruomenę, kuri mažiau bijo, mažiau gėdijasi – dalinasi savo istorijomis ir taip padeda ne tik sau, bet ir kitiems, klausia/siūlo kaip galėtų padėti, tampa asociacijos „Artimiems“ nariais neturėdami laiko prisidėti prie veiklos, bet norėdami išreikšti palaikymą morališkai ar finansiškai, rašo laiškus, lankosi mūsų puslapyje ar vaikšto į savitarpio pagalbos grupes. Jūs visi mums esate brangūs ir lygiai taip pat svarbūs. Ačiū, kad esate drauge!

Susitikome sunkiomis aplinkybėmis, bet net ir tame sunkume pasidaro lengviau, kai žinai, kad esi ne vienas. Ačiū už savanoriškos veiklos palaikymą visiems asociacijos nariams, savitarpio pagalbos grupių nariams, ypatingai dėkojame Pauliui Skruibiui, Jelenai Trofimovai, Mykolui Majauskui, Vilniaus miesto savivaldybei, Kauno miesto savivaldybei, Vilniaus visuomenės sveikatos biurui , Klaipėdos „Caritui“, Jaunimo linija, Saltes, Vilniaus Kolegijai, Mindaugas Bonanu, Vaidai Guobytei, Vytautui Petrašiūnui, Martinai Bernotei, Aušrai Drevinskienei, Dovilei Indilei, Aidanai Lygnugarytei-Grikšienė, Jūratė Juškaitei, Andromedai Milinienei, visiems savanoriams ir psichologams. Ir ačiū mums, kad nepabūgome susiburti. Su gimimo diena, mus visus!

Nuoširdžiai, Jurga, Jovita ir Simona

Palikite komentarą

Jūsų el.paštas nebus rodomas. Reikalingi laukeliai pažymėti *